Politicul pune stăpânire pe fotbal: „Lupescu e cu Dragnea, Burleanu cu Vasile Dâncu“. Dezvăluiri despre candidaţii la şefia FRF

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Burleanu - Lupescu
Burleanu - Lupescu

S-a spus că precedentele alegeri pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal şi a Ligii Profesioniste de Fotbal au fost influenţate puternic de politicieni. Scenariul riscă să se repete şi acum.

Cu cât se apropie data de 18 aprilie, când se va alege şeful de la „Casa Fotbalului“, cu atât mai mult aflăm lucruri de necrezut despre principalii favoriţi, Răzvan Burleanu şi Ionuţ Lupescu.

Astăzi, fostul preşedinte LPF, Dumitru Dragomir, a pus şi el gaz pe foc la Naţional FM, venind cu o serie de dezvăluiri incredibile.

Ce a spus?

*Mă tem că în alegeri vor conta foarte mult politicul şi «forţele paralele». E foarte importantă susţinerea politică. Am auzit că Lupescu e susţinut de Dragnea, iar Burleanu de Vasile Dâncu. Puşcaş nu e susţinut politic de nimeni, dar îl susţin eu.

*Mă tem însă să nu-i aresteze pe amândoi cu o zi-două înainte de alegeri. Burleanu e numai pe interesul său, nu în interesul fotbalului. E bună ideea lui Porumboiu de a se amâna alegerile şi a se faceun audit din 2014 încoace, să ştie alegătorii exact cum stau lucrurile.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite