Poli Timişoara, victorie împotriva echipei satelit înainte de startul ligii secunde

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vali Velcea
Vali Velcea

Alb-violeţii au câştigat cu 4-1 meciul jucat împotriva colegilor mai tineri, luându-şi astfel revanşa pentru înfrângerea la limită, 1-2, de la începutul perioadei de pregătire.

Golurile "seniorilor" au fost marcate de Goga, două (unul din penalty), Axente şi Pătraş, în timp ce pentru Poli 2 a marcat Boştină. Cu o săptămână înainte de primul meci oficial al anului, Valentin Velcea a trimis în teren următoarea formulă: Lepmets - Belu-Iordache, Scutaru, Fl. Ilie, Sandu - Chiş, Zaluschi, Poparadu - Popovici, Goga - Axente. Pe parcurs au intrat Kirev - Pătraş, Cârstea, Fuchs, Ricketts, Petcuţ şi Rocha.

"Sunt mulţumit şi de scor, dar şi de mobilitatea jucătorilor. Au tratat cu seriozitate jocul, asta în ciuda faptului că suntem într-un dezechilibru de situaţie care însă trebuie remediat", a spus antrenorul Vali Velcea, referindu-se la viitorul incert al clubului. "Noi eram pregătiţi încă din 3 martie iar această dublă amânare ne-a dat puţin peste cap planurile. Nu era deloc necesară această dubla amânare, terenurile erau bune, se putea juca", este de părere tehnicianul alb-violeţilor.

În prima etapă din returul seriei a doua din liga secundă, Poli joacă în deplasare cu FC Bihor, echipă pe care a învins-o pe teren propriu cu 2-0. La jumătatea sezonului, alb-violeţii se află pe locul doi în clasament, la egalitate de puncte cu liderul Gloria Bistriţa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite