Plecarea lui Messi de la Barcelona a ajuns la „Sinteza Zilei“: Cum a anunţat Mihai Gâdea ştirea VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Gâdea
Mihai Gâdea

Măcar pentru câteva ore, pandemia, încălzirea globală şi alte subiecte fierbinţi ale vremurilor pe care le trăim, au trecut în plan secund. Pentru că s-a încheiat un „mariaj“ fotbalistic, ce părea indistructibil.

Lionel Messi pleacă de la Barcelona! Culisele acestei „rupturi“ au fost prezentate de „Adevărul“ aici. 

Anul trecut, tot pe vremea asta, s-a vehiculat că starul argentinian va încheia aventura sa pe „Camp Nou“. În condiţiile în care a ajuns la Academia catalanilor, pe când avea doar 13 ani. Şi atunci, ca şi cum, subiectul a explodat în presă şi, timp de o săptămână, a umbrit inclusiv pandemia de coronavirus.

Joi seară, după ce ştirea plecării lui Messi de la Barcelona a reapărut, de această dată informaţia fiind oficială şi confirmată pe site-ul clubului, şocul a fost atât de mare, încât până şi posturile generaliste de ştiri din România au luat o pauză de la a prezenta subiectele obişnuite ale zilei.

Cea mai bună dovadă a fost ceea ce s-a întâmplat la Antena 3, unde Mihai Gâdea a prezentat plecarea lui Messi de la Barcelona în regim de „Breaking News“, după cum se poate vedea mai jos:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite