Planul lui Putin, desluşit de un rus: „Asistăm la prima etapă din Al Treilea Război Mondial“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vladimir Putin (69 de ani)
Vladimir Putin (69 de ani)

Invazia din Ucraina a intrat în a doua săptămână. Mulţi oameni au sperat că vom asista la o încheiere rapidă a conflictului. Din păcate, deocamdată, sunt şanse mici să se întâmple acest lucru.

Războiul din Ucraina se va prelungi. Aceasta e o concluzie teribilă la care au ajuns mai mulţi specialişti, după cum a decurs invazia ordonată de Vladimir Putin, începută la data de 24 februarie.

Deocamdată, comunitatea internaţională a reacţionat la această agresiune militară, reducând Rusia la nivelul Coreei de Nord, după cum „Adevărul“ a explicat aici. Doar că, potrivit fostului mare şahist, Garry Kasparov (58 de ani), sancţiunile impuse până acum nu vor opri războiul din Ucraina. Şi nici nu-l vor descuraja pe Vladimir Putin. 

În dialog cu Reuters, Kasparov, un opozant vocal al liderului de la Kremlin, a făcut o previziune sumbră: ceea ce se întâmplă acum va scăpa de sub control şi, ulterior, vom asista la Al Treilea Război Mondial!

Ce a spus Garry Kasparov?

*E genocid ce se întâmplă în Ucraina. E prima dată în istoria omenirii când asistăm la crime de război de o asemenea amploare. Sunt crime comise de regimul lui Putin. Asistăm la prima etapă din Al Treilea Război Mondial. Şi nu e războiul pe care ni-l dorim. 

*Rusia trebuie trimisă înapoi în epoca de piatră! Toate mecanismele prin care „trăieşte“ regimul lui Putin, toate acele industrii, trebuie scoase din funcţiune. 

*Sper ca americanii îşi vor revizui poziţia şi vor adopta una mai puternică împotriva Rusiei. Niciodată în istorie un dictator n-a fost oprit de restricţii. 

VEZI DECLARAŢIILE FĂCUTE DE GARRY KASPAROV

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite