Plan diabolic: cum vrea să ajungă Steaua în grupele Ligii Campionilor şi dacă nu ia titlul. Becali s-a dezis de Hagi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

La ce rezultate a avut Steaua în acest an, cu o singură victorie în şase meciuri oficiale, e din ce în ce mai clar că o pierdere a locului 1 la finalul play-off-ului e un scenariu posibil.

Iar ratarea campionatului ar fi un dezastru pentru Steaua, deoarece Gigi Becali a lăsat de înţeles, în mai multe rânduri, că mizează pe banii care vin de la UEFA ca urmare a participării în grupele Ligii Campionilor.

Dacă Steaua nu va lua titlul, ea va avea alternativa locului 2 pentru a ajunge în Ligă, însă traseul ar fi infernal, aşa cum a fost şi în această stagiune, atunci când bucureştenii au dat de Manchester City.

Totuşi, Gigi Becali şi-a făcut socotelile şi a ajuns la concluzia că pierderea titlului n-ar fi o problemă, în cazul în care CFR Cluj va deveni campioană. Formaţia din Gruia e în insolvenţă şi n-are dreptul de a evolua în cupele europene. Dacă CFR termină pe locul 1, iar Steaua pe 2, atunci bucureştenii vor merge în preliminariile Ligii pe ruta campioanelor, urmând să preia traseul pe care ar fi trebuit să-l aibă CFR Cluj.

De aceea, Gigi Becali speră ca, în cazul în care Steaua nu va fi capabilă să câştige titlul, locul 1 să fie adjudecat de CFR Cluj şi nu de echipa lui Hagi, Viitorul.

Ce a spus?

„Cea mai periculoasă echipă din play-off e CFR. Eu cred că ne batem cu CFR, cu tot respectul pentru naşul meu (n.r. – Gheorghe Hagi), nici Dinamo, nici Astra, nici Craiova. Cu CFR ne batem. Să câştige ei campionatul şi să venim noi pe locul doi, să jucăm în Liga Campionilor. Au talent, sunt agresivi, pasează bine, joacă extraordinar“, a declarat Becali la sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite