Piţurcă, tiradă de înjurături, în cea mai şocantă pauză publicitară: „Un jeg! Un libidinos!“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piturca

Postul Telekom Sport a oferit un moment cu care va intra în istoria neagră a televiziunilor româneşti: a uitat să editeze dialogul care a avut loc, într-o pauză publicitară, între fostul antrenor al Craiovei şi moderatorul Silviu Tudor Samuilă.

Lumea televiziunii e plină de personaje care se dau corecte, sofisticate şi rafinate, când apar pe „sticlă“. Dacă publicul le-ar vedea însă adevărata faţă, când camera se opreşte, şocul ar fi unul uriaş. 

Un exemplu perfect, în acest sens, ne-a oferit emisiunea „Sport Report“, difuzată de Telekom Sport, în care moderatorul Silviu Tudor Samuilă l-a avut invitat pe Victor Piţurcă (64 de ani), ultima dată antrenor la Craiova. Piţi a părăsit formaţia din Bănie, după doar patru luni, perioadă în care a înregistrat şase victorii, trei remize şi cinci înfrângeri, în 14 meciuri.

Aşa cum s-a întâmplat, de obicei, la echipele de la care a plecat Piţurcă, şi despărţirea de Craiova s-a lăsat cu scandal, tehnicianul intrând în conflict cu patronul Mihai Rotaru. Până la acest conflict însă, fostul selecţioner l-a tras pe linie moarte pe portarul italian, Mirko Pigliacelli.

Atât Rotaru, cât şi Pigliacelli au fost făcuţi praf de Piţurcă, într-un dialog pe care acesta l-a avut cu Silviu Tudor Samuilă, într-o pauză publicitară a emisiunii amintite. Cei de la Telekom Sport au încărcat apoi  întreaga emisiune pe site, uitând să editeze acest dialog halucinant. Care a fost înregistrat şi pus pe contul de Facebook al lui „Sergi Lopez“. 

Iată cum a decurs şocantul dialog:

*Piţurcă: Pigliacelli era o jigodie fără margini!

*Samuilă: Dădea mesaje să fie el căpitan, da...

*Piţurcă: Nu numai asta. Aveam un puşti portar, Popică (n.r. - Laurenţiu Popescu), l-am băgat în cupă şi i-am spus lui Pigliacelli să-l încurajeaze şi pe el. Nu voia! El era supărat că de ce nu apără tot el şi în cupă!

*Samuilă: Ce jeg! 

*Piţurcă: Da, da, da, un jeg mare! A venit Rotaru şi mi-a zis că e răzmeriţă în vestiar. De unde ştii, mă, tu că e răzmeriţă? Ştii tu ce-i aia?! O ştiu eu, o ştii tu că vin şi îţi spun ţie câţiva jucători?!

*Samuilă: S-au obişnuit prost cu antrenori sclavi, cocoşaţi.

*Piţurcă: Daa, el voia să-l dea afară de mult şi pe Mangia, l-a prins că-i trimitea mesaje unui jucător, era bulangiu. O să vezi că îl schimbă şi pe grec (n.r. - Marinos Ouzounidis)

*Samuilă: Că nu joacă spectaculos? 

*Piţurcă: Nuu, că-l bagă pe Vătăjelu fundaş dreapta... Am auzit deja că e nemulţumit, sunt multe discuţii.

*Samuilă: Îmi povesteau ăştia că se uită el pe InStat, are păreri... 

*Piţurcă: E un libidinos, un jeg de om! Îmi zice că m-a dat afară. Păi, bă, în p***a mă-tii, dacă mă dădeai afară nu trebuia să-mi dai banii? 450.000 de euro! Ăstora aşa trebuie să le faci. Banii!

*Samuilă: Întotdeauna v-am admirat pentru asta, că v-aţi luptat pentru drepturile dumneavoastră.

*Piţurcă: Acum am zis că nu mai vreau să stau, să mă cert cu ei. El voia să plec, pentru că el nu mai însemna nimic pe-acolo. Înainte era şeful.

*Samuilă: Cum v-a adus, cum v-a convins?

*Piţurcă: Din prostia mea, că a fost vorba de Craiova.

*Samuilă: M-a mirat că aţi preluat din mers echipa.

*Piţurcă: Am avut încredere că voi face o echipă bună acolo. Nu credeam că Rotaru e un astfel de om. Trebuia să-l înjur de două ori, să-i dau un şut în cur, să mă dea afară şi să-i dau banii. Aşa trebuia să-i fac.

*Samuilă: Corect, sunt sută la sută de acord.

CITEŞTE ŞI:

Telekom şi moderatorul Samuilă, reacţii după o gafă mare: Ce spun despre apariţia clipului cu Piţurcă

VEZI CUM ÎNJURĂ VICTOR PIŢURCĂ, ÎN DIALOG CU SILVIU TUDOR SAMUILĂ

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite