Piţurcă şi-a ales jucătorii pentru primul cantonament al anului. Selecţionerul a convocat patru jucători de la Viitorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Buzbuchi, jucător legitimat la Viitorul Constanţa FOTO Mediafax
Alexandru Buzbuchi, jucător legitimat la Viitorul Constanţa FOTO Mediafax

Victor Piţurcă a stabilit lotul cu care va face deplasarea în Spania, pentru primul cantonament susţinut de echipa naţională anul acesta.

Pe lista celor 23 de jucători s-a strecurat şi o surpriză, respectiv selecţionarea lui Alexandru Buzbuchi, goalkeeper legitimat la Viitorul Constanţa. Echipa naţională va susţine primul cantonament din 2013 la Estepona, în perioada 27 ianuarie - 7 februarie. 

Pe data de 2 februarie va avea loc la Malaga primul amical al României din anul acesta, împotriva Poloniei, începând cu ora 21.45. După meci, o parte dintre jucători se vor întoarce la cluburi sau la naţionala U21, care are programat un amical la Tiraspol pe 6 februarie. 

De asemenea, pe 4 februarie vor sosi stranierii şi jucătorii de la Steaua, care vor întregi lotul pentru amicalul contra Australiei, la Marbella, de pe 6 februarie.

Lista celor 23 de fotbalişti selecţionaţi

Portari: Silviu Lung Jr. (Astra Giurgiu), Alexandru Buzbuchi (Viitorul Constanţa), Cristian Bălgrădean (Dinamo).

Fundaşi: Alexandru Măţel (Astra Giurgiu), Constantin Nica, Dragoş Grigore, Srgian Luchin (toţi de la Dinamo), Valerică Găman , Ştefan Bărboianu (amândoi de la Astra Giurgiu), Mihai Bălaşa (Viitorul Constanţa) şi Laszlo Sepsi (CFR Cluj).

Mijlocaşi: Ionuţ Neagu (Oţelul Galaţi), Mihai Răduţ, Dan Nistor, Alexandru Maxim (toţi trei de la Pandurii Târgu-Jiu), Alexandru Mateiu (FC Braşov), Liviu Antal, Nicolae Stanciu (amândoi de la FC Vaslui), Aurelian Chiţu (Viitorul Costanţa).

Atacanţi: Constantin Budescu (Astra Giurgiu), Gheorghe Grozav (Petrolul Ploieşti), Marius Alexe (FC Dinamo), Denis Alibec (Viitorul Constanţa).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite