Piţurcă, pregătit de furtună cu patronul de la Craiova, după ce a pierdut locul pe podiumul Ligii 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Piţurcă nu va avea o vacanţă de iarnă prea liniştită, după ce a pierdut la limită, la ultimul meci din 2019, locul pe podiumul Ligii 1. FCSB a dominat derby-ul cu CS U Craiova, s-a impus cu 2-0 pe teren propriu, deşi a ratat un penalty, iar antrenorul în vârstă de 63 de ani a lăsat loc de speculaţii prin declaraţiile făcute la finalul partidei.

Victor Piţurcă nu este foarte sigur de ceea ce urmează pentru el şi pentru echipa sa, aşteptând o discuţie edificatoare cu patronul Mihai Rotaru.

Fostul selecţioner al României a debutat pe banca craiovenilor în etapa a 9-a, tot într-o partidă împotriva FCSB-ului, pierdută la limită, 0-1. Cu şase victorii, cinci înfrângeri şi trei egaluri în Liga 1 sub comanda lui Piţurcă şi un total de 37 puncte adunate în sezon, CS U Craiova trage linie pe 2019 cu un loc 4 în Liga 1.

Ce a declarat Victor Piţurcă la DigiSport 1?

* Vom vedea, voi avea o discuţie cu patronul despre schimbările care trebuie făcute. Vom vedea ce măsuri vom lua, dacă putem lua, şi ne vom hotărî. Ar fi culmea să mergem în direcţii opuse. Nu s-a întâmplat absolut nimic între noi. Dacă vom lua o decizie, o vom lua împreună.

* Problema noastră este că nu reuşim să înscriem goluri. Au fost greşeli în apărare cum s-au mai întâmplat şi la meciurile trecute. A fost vorba şi de execuţiile adversarilor. Golul lui Man a venit după o acţiune frumoasă şi o execuţie care se impunea din acel unghi. Poate şi noi ar trebui să interpretăm altă partitură pe faza ofensivă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite