Naţionala a pierdut un titular cert. Gabi Tamaş va rata restul preliminariilor din cauza unei accidentări crunte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabi Tamaş ratează restul preliminariilor Euro 2016
Gabi Tamaş ratează restul preliminariilor Euro 2016

Gabi Tamaş, fundaş al lui Watford, s-a accidentat într-o partidă jucată pentru echipa sa de club, iar verdictul medicilor e crunt: ruptură completă a ligamentelor, afecţiune care îl va ţine pe tuşă şase luni.

Gabi Tamaş s-a accidentat în weekend în timpul meciului pe care Watford l-a jucat cu Bournemouth în a doua ligă din Anglia. Fundaşul a fost înlocuit în minutul 32 al acelui meci şi spera ca accidentarea să nu fie atât de gravă. Din păcate pentru fotbalist şi pentru echipa naţională, doctorii au fixat un diagnostic îngrozitor: ruptură de ligamente încrucişate, care necesită urgent operaţie. În urma acestei intervenţii, Tamaş nu va putea intra pe gazon mai devreme de şase luni, informează digisport.ro.

“Gabi va fi nevoit să lipsească de pe teren între şase şi nouă luni. Mai aşteptăm o opinie, mai avem RMN-ul, dar lucrurile par deja clare, va fi nevoie să se opereze. Apoi va reveni în ţară pentru câteva zile şi va alege clinica unde se va duce pentru intervenţie, va fi vorba de una din Italia, Spania sau Germania”, a spus Florin Manea, impresarul jucătorului, la Digi Sport.

“Nu a avut niciodată o accidentare aşa gravă. În plus, la Watford are contract doar pe un an de zile, iar el va rata cea mai mare parte din acest sezon. La vară va trebui să renegociem o nouă înţelegere. Totuşi, Gabi e un tip tare, mi-a zis că nu crede că va dura şase luni recuperarea, ci mai puţin de atât, speră să o facă în patru-cinci luni.", a completat agentul jucătorului.

Accidentarea lui Tamaş este o veste proastă pentru echipa naţională, care avea nevoie de fundaşul român în preliminariile pentru Euro 2016. La meciul cu Grecia, Tamaş a fost titular şi a jucat impecabil, fiind lăudat atât de selecţionerul Piţurcă, dar şi de alţi oameni de fotbal din România. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite