Piţurcă nu înţelege de ce Steaua nu are drept de promovare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă
Victor Piţurcă

Steaua este pe locul patru în Liga 2 şi ar trebui să poată evolua în barajul pentru a ajunge în prima divizie. Însă, Legea Sportului interzice cluburilor care se suţin din bani publici să evolueze într-o competiţie organizată de o entitate profesionistă, cum e LPF

Fostul jucător şi antrenor al Stelei, Victor Piţurcă, într-un interviu pentru sportbull.ro, preluat de gsp.ro, nu înţelege de ce ”militarii” nu au dreptul de a evolua la baraj.

„E inadmisibil aşa ceva, că Steaua e pe loc de baraj şi nu are drept de promovare! Nu ştiu ce sens mai are atunci să mai participe în acest campionat, dacă pe meritul ei, cu munca pe care o depun jucătorii şi antrenorii, nu poate să joace barajul şi nu poate promova! Numai la noi se pot întâmpla aceste anomalii!”, a declarat fostul tehnician.

„Văd că îi interesează pe foarte mulţi de ce Steaua e finanţată de CSA. Spun toţi că sunt banii lor, ai poporului. Zău? Banii voştri? Care banii voştri, frăţioare? Peste tot în lumea asta, nu doar la noi, vin bani la fotbal de la stat, vin de la Primării, chiar dacă nu sub formă neapărat de bani, dar sunt stadioane, sunt baze sportive, investiţii...”, a conchis antrenorul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite