Piţurcă n-a confirmat că pleacă în Arabia Saudită, dar Reghecampf abia aşteaptă duelurile cu actualul selecţioner

Piţurcă n-a confirmat că pleacă în Arabia Saudită, dar Reghecampf abia aşteaptă duelurile cu actualul selecţioner

FOTO Mediafax

Imediat după ce presa arabă a anunţat că Victor Piţurcă va pleca de la naţională la Al Ittihad după meciul cu Finlanda, Laurenţiu Reghecampf, antrenorul lui Al Hilal, a precizat că abia aşteaptă duelurile cu viitoare formaţie a selecţionerului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reghecampf şi Piţurcă au fost în trecut duşmani vehemenţi, unul din motivele de ceartă dintre cei doi fiind selecţia jucătorilor stelişti la naţională pe vremea când primul era antrenorul Stelei. Între timp, Reghe a plecat în Arabia Saudită, la Al Hilal, iar conflictul pare că s-a stins.

Cei doi antrenori au, însă, şansa de a se reîntâlni în ca adversari în campionatul Arabiei Saudite, deoarece Victor Piţurcă a ajuns la un acord cu Al Ittihad, o adversară a lui Al Hilal. Perspectiva duelurilor cu actualul selecţioner îl încântă pe Reghecampf, care a contabilizat deja când va juca echipa sa împotriva viitoarei echipe a lui Piţurcă.

"Eu m-aş bucura foarte mult. Cu Al Ittihad vom juca şi în Cupa Regelui, dar şi pe 1 decembrie în campionat. Al Ittihad e un club foarte puternic. Un antrenor care vrea să facă performanţă trebuie să fie înconjurat de oameni în care are încredere, în experţi. Eu am 13 colaboratori", a declarat Reghecampf la Dolce Sport.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările