Mai e o zi până la România – Ungaria, dar naţionala stă pe un butoi cu pulbere. Jucătorii nu-l mai vor pe Piţurcă şi s-a format o tabăra pro-Mutu în lot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
mutu piturca foto razvan pasarica

Tricolorii vor întâlni, vineri (ora 21.00 / Antena 1 şi GSP TV) selecţionata maghiară într-o partidă capitală pentru locul 2 în grupă, care ar putea duce la barajul calificării pentru Mondialul din 2014. Atmosfera în echipă e însă una tensionată.

Mircea Sandu spunea, miercuri, că i-a vizitat pe tricolori în cantonament şi a rămas plăcut surprins de faptul că aceştia sunt foarte motivaţi înaintea confruntării cu Ungaria. 

Această variantă a preşedintelui FRF e contrazisă de un internaţional maghiar, Tamas Hajnal, care în sezonul trecut a fost coleg cu Alex Maxim la Stuttgart.

Ce a spus?

„Am auzit că românii au probleme, că unii dintre ei evoluează foarte puţin. Dar poate cea mai mare problemă a lor e relaţia dintre antrenor şi jucători. Alexandru Maxim, fostul  meu coleg de la Stuttgart, mi-a zis că mulţi jucători nu sunt de acord cu metodele de pregatire ale lui Piţurcă şi cu tactica pe care o adoptă. Fotbaliştii vor să joace ofensiv, în timp ce antrenorul se limitează să se apere, ceea ce nu e pe placul multora“, a dezvăluit Hajnal potrivit ziare.com.

Mijlocaşul legitimat acum la Ingolstadt a povestit că şi neconvocarea lui Adrian Mutu pentru „dubla“ cu Ungaria şi Turcia a deteriorat relaţia Piţurcă – jucători. „Există tabere formate pro-Mutu şi anti-Mutu, ceea ce înseamnă că nu au atmosfera potrivită. Poate fi un avantaj pentru noi că cel mai bun atacant al lor nu evoluează. Oricum, la Budapesta, puteam câştiga pentru că am fost mai buni“, a adăugat fotbalistul de 32 de ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite