Piţurcă îl lasă pe Torje acasă. Fotbalistul lui Espanyol nu va fi chemat la naţională pentru amicalele cu Albania şi Algeria

Piţurcă îl lasă pe Torje acasă. Fotbalistul lui Espanyol nu va fi chemat la naţională pentru amicalele cu Albania şi Algeria

Torje nu traversează cea mai bună formă

Selecţionerul Victor Piţurcă va anunţa astăzi lista stranierilor convocaţi la naţională pentru amicalele cu Albania (31 mai) şi Algeria (4 iunie), meciuri care vor avea loc în Elveţia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe lista lui Piţi se vor regăsi, printre alţii,  Chiricheş (Tottenham), Maxim (Stuttgart), Marica (Getafe), Bourceanu (Trabzonspor) ori Rusescu (Braga), dar nu şi Gabriel Torje, care a avut un sezon slab la Espanyol. El a jucat 12 meciuri în acest sezon şi doar în cinci dintre ele a fost titular.

În locul lui, Piţurcă va miza pe Bănel Nicoliţă, al cărui ultim meci la naţională a fost cel cu Slovacia, din august 2013.

Reunirea lotului este programată pe 25 mai, două zile mai târziu delegaţia urmând să plece spre Elveţia. Jucătorii din ţară, care vor fi chemaţi la naţională, vor fi anunţaţi după disputarea finalei Cupei României, programată pe 23 mai.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: