Piţurcă junior şi-a supărat tatăl. Găman: „Nu ne merităm suporterii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piţurcă junior (în alb) a avut o evoluţie slabă în meciul cu Oţelul
Piţurcă junior (în alb) a avut o evoluţie slabă în meciul cu Oţelul

Jucătorii Universităţii Craiova au fost extrem de dezamăgiţi după eşecul de aseară, 0-1 cu Oţelul, al doilea consecutiv pe teren propriu.

Supăraţi că au pierdut, deşi au avut alături 25.000 de suporteri, alb-albaştrii şi-au cerut scuze fanilor, despre care spun că încă nu-i merită.

Dragomir a plecat „şucărit“ de la Craiova: „Păcat de atmosferă!“

Mititelu: „Oţelul nu a învins ca o mare campioană. S-au înghesuit în careu şi s-au tăvălit pe jos!“

Ne pare rău că ne-am dezamăgit suporterii, deocamdată nu îi merităm. Cred că am fi meritat măcar un rezultat de egalitate. Ei au avut două ocazii, cea din care au marcat şi cea de la faza eliminării. Ne aşteaptă meciuri grele, mai ales că avem şi probleme de lot, însă sperăm ca din cele două jocuri cu Dinamo să obţinem rezultatele pe care le dorim“, a spus căpitanul Ştiinţei, Valerică Găman.

Păcat de atmosferă. Am avut 50 de baloane în careu şi pur şi simplu mingea n-a intrat în poartă. Oţelul merită să fie lider dacă are 32 de puncte, noi am avut tot sezonul trecut 32 de puncte“, a spus şi Andrei Prepeliţă după meci.

Victor Piţurcă a început partida cu Oţelul cu fiul său titular, însă evoluţia lui Alex a fost apostrofată de unii spectatori.

„Piţi, scoate-l pe Alex, nu vezi că nu e în stare de nimic!“, au strigat suporterii. Tehnicianul s-a făcut că nu aude, dar a fost la un pas de o criză de nervi în două momente în care Piţurcă junior a greşit în faţa porţii, în poziţii favorabile, schimbându-l în minutul 71, în fluierăturile publicului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite