Piţurcă infirmă plecarea la Al Ittihad: "Nişte bazaconii. Nu mă duc acolo!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul Victor Piţurcă a infirmat categoric zvonurile conform cărora ar pleca în Arabia Saudită, la Al Ittihad, după meciurile cu Ungaria (11 octombrie) şi Finlanda (15 octombrie).

"Nu este adevărat că voi pleca după următoarele două meciuri. Habar n-am de unde a apărut această ştire. Am spus în conferinţa de presă ce am făcut şi ce voi face. Repet, dacă o să apară ceva de nerefuzat, e posibil să plec. Clar că problema financiară nu m-a mulţumit, dar şi clauza din contractul meu. Altfel, plecam după meciul cu Grecia. Până în acest moment nu am mai discutat cu nimeni şi nu există nicio ofertă. Nu mai este de actualitate oferta de la Al-Ittihad, s-au încheiat toate tratativele după meciul cu Grecia. Ceea ce se scrie nu are nimic cu realitatea, nişte bazaconii. Dacă va fi ceva vă voi aduce la cunoştinţă. De atunci am mai vorbit cu preşedintele FRF, în special despre cele trei luni din contract de după turneul final, care ar fi fost greşeala unei secretare, dar asta îl priveşte pe el, trebuiau să fie mai atenţi. Dar nu este o problemă, nu mi se pare normal să rămân cele trei luni suplimentare", a declarat Piţurcă la Sport Total fm.

"Finlanda este peste Ungaria"

El a vorbit şi despre meciurile care urmează şi în special despre cel cu Ungaria: "Trebuie să câştigăm meciul cu Ungaria, este obligatoriu. Au pierdut meciul cu Irlanda de Nord, dar acum au alt antrenor, care abia astăzi va fi numit oficial. Nu ştiu multe despre acest antrenor, nu ştiu nimic despre strategia lui, despre filosofia lui, dar voi fi informat până la urmă. Sperăm că de data aceasta ne vom realiza obiectivul: calificarea la turneul final.Marica poate juca cu Finlanda. Acolo ar fi bună şi o remiză. Important este să învingem Ungaria, pentru că Finlanda este peste Ungaria. Şi şapte puncte ar fi bune, după aceste două meciuri, dacă ar fi urmate de o victorie cu Irlanda de Nord. Cu zece puncte, ne putem gândi la Euro”, a mai spus Piţurcă.

"Să dea Dumnezeu ca Keşerui să continue să marcheze la fel şi poate va fi titular cu Ungaria"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite