Piţurcă, o dezamăgire cruntă la Craiova: Ce spun cifrele sale din campionat de când a preluat echipa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Piţurcă a fost cea mai spectaculoasă revenire pe banca tehnică în Liga I în acest sezon. După numirea sa, oltenii au început să viseze la titlu mai mult ca oricând.

Cu Corneliu Papură, în primele opt runde, CS U Craiova a strâns 16 din cele 24 de puncte puse în joc. Procentaj: 66,6%. 

Cu Piţurcă, echipa a luat 7 din cele 15 de puncte în cinci etape. Procentaj: 46%. Astfel, oltenii au înregistrat o scădere şi, deocamdată, Piţi n-a reuşit să îndeplinească aşteptările. Vestea bună pentru olteni e că echipa rămâne în lupta pentru titlu, fiind la doar patru puncte de liderul CFR Cluj. 

Dacă Piţurcă a dezamăgit până acum, în schimb, Bogdan Argeş Vintilă (FCSB) a depăşit toate aşteptările! El a debutat cu un 0-4 la Mediaş, după care a transformat FCSB într-o echipă invincibilă! Vintilă a luat 14 din cele 21 de puncte posibile, având un procentaj foarte bun, de 66,6%. 

După tehnicianul FCSB-ului, un alt antrenor care şi-a „metamorfozat“ echipa e Duşan Uhrin jr. Ca şi Vintilă, cehul a debutat la Dinamo cu o înfrângere, 2-3 cu Chindia Târgovişte, după care a mai pierdut o singură dată în următoarele şapte etape: 2-3 cu Asta, în deplasare. Per total, Uhrin jr a luat 14 din cele 24 de puncte posibile. Procentaj: 58%. 

VEZI CLASAMENTUL LIGII I LA FINALUL TURULUI

Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite