Piţi îl vede pe Torje noul lider. Vezi cine va fi azi căpitan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Măţel (nr. 2) a făcut cuplu pe banda dreaptă cu Torje
Alexandru Măţel (nr. 2) a făcut cuplu pe banda dreaptă cu Torje

Piţurcă încearcă deja să-şi contureze lotul pentru campania din preliminariiile viitoare ale Campionatului Mondial din 2014.

„Am început pregătirile în acest sens. D-aia am şi dat şansa unor fotbalişti să intre în circuitul naţionalei, iar contra Albaniei vor apărea şi alţii care n-au fost folosiţi prea mult. Torje (foto) poate deveni noul lider al echipei, însă până atunci trebuie să se impună la echipa de club. Am văzut că se vorbeşte că Barcelona sau Sevilla îl vor, dar deocamdată n-a făcut meciuri fantastice nici în Italia. Joacă 70 de minute pe meci maximum. Mai are de muncit. Şi Lazăr e un câştig pentru naţională. Îl ajută şi faptul că e antrenat de Loţi Bölöni în Grecia. Mi-ar fi plăcut să-l pot folosi pe Sânmărtean mai mult, dar e fragil. Din cauză că a avut două operaţii la inghinali, el trebuie să stea câte două-trei zile după fiecare meci", a conchis selecţionerul României.

Mutu va fi căpitan

Cum noul căpitan al naţionalei, Răzvan Raţ, este suspendat pentru această întâlnire şi n-a făcut deplasarea, diseară, căpitan va fi, cel mai probabil, Adrian Mutu, iertat de Piţurcă după escapada din San Marino. „De ce n-ar merita Adi banderola?! Am mai discutat despre problema asta. A conştientizat că a greşit şi poate să fie un lider pentru ceilalţi", a explicat Piţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite