Piţi îi pregăteşte o surpriză lui Van Gaal! Vezi ce jucător nou vrea să titularizeze Piţurcă marţi cu Olanda!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă
Victor Piţurcă

Piţurcă inovează în continuare! După ce a suprins cu Grozav şi Tamaş în primul „11" cu Turcia, selecţionerul mai pregăteşte o mutare-bombă şi pentru partida cu Olanda!

Se pot spune multe despre Victor Piţurcă, dar cu siguranţă nu şi că nu îi place riscul. La Istanbul, a lăsat pe toată lumea mască atunci când a început cu Gicu Grozav, ajuns rezervă la Petrolul, printre titulari, lăsându-l chiar pe Mutu pe bancă. Atacantul de 22 de ani a înscris însă singurul gol al meciului, iar curajul lui Piţi a fost răsplătit.

I-a ieşit şi cu Tamaş

La fel a fost şi cu folosirea lui Gabi Tamaş fundaş dreapta, post pe care nu mai jucase niciodată la echipa naţională! Iar jucătorul lui WBA a fost considerat printre cei mai buni ai meciului cu Turcia.

Chipciu, titular pe stânga

Marţi, România va întâlni Olanda în „finala" grupei, între cele două echipe cu punctaj maxim după 3 partide. Iar Piţi îi pregăteşte o surpriză şi lui Louis van Gaal, selecţionerul batavilor. Grozav, marcatorul de la Istanbul, va trece pe bancă, el acuzând încă dureri la inghinali după o întindere suferită chiar în meciul cu Turcia.În locul său, nu va intra însă Mutu, aşa cum se aştepta, ci una dintre senzaţiile acestui debut din Liga I, stelistul Chipciu. Mijlocaşul roş-albaştrilor a fost folosit şi în ultimele 10 minute ale jocului de la Istanbul, în care l-a convins pe Piţi că merită să fie titular.

Lazăr în locul lui Pintilii?

Dacă în apărare nu va apărea nicio modificare, o altă posibilă schimbare ar fi în linia de mijloc, acolo unde Pintilii, care acuză o stare de oboseală, ar putea fi înlocuit cu Lazăr.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite