Piţi e mândru de porecla „Satana“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Numărul lui Piţurcă  de la maşină: VP - 666
Numărul lui Piţurcă de la maşină: VP - 666

Antrenorul Universităţii Craiova nu e deranjat de faptul  că lumea îi spune Satana. Numărul de la maşină e 666, combinaţie ce se regăseşte şi în numărul de la telefon.

„A fost o întâmplare cu numărul de la maşină. Era maşina lui Marica şi el  avea 666 la număr. Iniţial, m-am gândit să o schimb, dar nu am reuşit", a dezvăluit Piţurcă.

Apoi, antrenorul nu a mai fost atât de deranjat de faptul că lumea îi spunea Satana. „Asta este  porecla mea. Nu pot face nimic în acest sens şi nici nu mă deranjează. Este un subiect de discuţii pentru oameni. E o poreclă remarcabilă", consideră antrenorul Universităţii Craiova.

„Arbitrul a greşit în favoarea noastră"

Managerul general al Craiovei, Victor Piţurcă, recunoaşte că penalty-ul acordat de Ovidiu Haţegan în favoarea oltenilor la un presupus henţ al lui Mehmedovici în partida cu Unirea Urziceni nu a fost unul corect acordat.

„Arbitrul a greşit în favoarea noastră şi bine a făcut. Trebuie foarte multă atenţie când se oficiază la meciurile noastre, suntem o echipă iubită şi nu putem fi luaţi în râs", a spus Piţurcă.

Referitor la partida cu Oţelul, de vineri, Piţi crede că gălăţenii pot fi bătuţi în Bănie. „Nu au o echipă invincibilă. Dorinel nu are cu ce să mă surprindă", a explicat antrenorul Ştiinţei. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite