Petrolul şi-a prelungit un angajament cu unul dintre partenerii de încredere

Petrolul şi-a prelungit un angajament cu unul dintre partenerii de încredere

Valentin Popescu si Cristi Vlad

Petrolul Ploieşti, formaţie care ca obiectiv promovarea în Liga I, a prelungit un angajament cu unul dintre partenerii care îi sunt alături de cinci ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

FC Petrolul Ploiesti şi Alexandrion Group duc mai departe un parteneriat de lungă durată, intrat, deja, în cel de-al cincilea an. Anunţul oficial a fot făcut ieri în cadrul unei conferinţe de presă organizată ieri, la care au participat Valentin Popescu, director marketing sportiv în cadrul Alexandrion Group, şi Cristian Vlad, preşedintele FC Petrolul Ploieşti. 

Ieri, la stadionul Ilie Oană, cele doua părţii au anunţat prelungirea contractului de sponsorizare pentru inca un sezon. Reprezentantul companiei, Valentin Popescu, a declarat ca este normal sa fie o sustinere de durata cu gruparea petrolista in conditiile in care a fost alaturi din liga a 4-a, dar si doi ani de liga I. Iar presedintele clubului, Cristi Vlad, doreste sa tina alaturi toti partenerii seriosi si de cursa lunga.

 

"Vrem sa ducem acest parteneriat si in anul urmator. Mi-ar placea foarte mult ca si la revenirea in prima liga sa fim alaturi de Petrolul Ploiesti.”


Valentin Popescu, director marketing Alexandrion

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: