Petrolul s-a reunit cu 3.000 de fani în tribune, dar fără Guilherme în lot. Cum va arăta noul echipament al „lupilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petroliştii şi-au prezentat noul echipament pentru sezonul 2014/2015 FOTO Răzvan Păsărică
Petroliştii şi-au prezentat noul echipament pentru sezonul 2014/2015 FOTO Răzvan Păsărică

Petrolul Ploieşti a efectuat marţi seara primul antrenament pentru noul sezon, pe stadionul "Ilie Oană" fiind prezenţi aproximativ 3.000 de fani care au vrut să-i vadă la lucru pe Mutu şi compania.

Jucătorii Petrolului au prezentat marţi la prânz noile tricouri şi şorturi cu care se vor îmbrăca în sezonul 2014/2015. Astfel, în prezenţa a peste 200 de suporteri, jucătorii lui Lucescu jr. au îmbăcat noile echipamente şi au susţinut o conferinţă de presă, vorbind despre hainele noi.

mutu la prezentarea noului echipament al echipei petrolul FOTO Răzvan Păsărică

FOTO: Răzvan Păsărică

Adrian Mutu, Geraldo Alves, Laurenţiu Marinescu, Ovidiu Hoban şi Soni Mustivar au venit îmbrăcaţi în treningurile de prezentare şi cu toţii s-au declarat încântaţi de noul echipament. ”Eu colaborez de mai mulţi ani cu Nike şi sunt foarte mulţumit de produsele lor. E important să te simţi confortabil la antrenamente şi jocuri pentru a putea da cel mai bun randament, iar Nike ne oferă acest lucru printr-un echipament uşor şi comod”, a precizat Adrian Mutu, conform site-ului oficial al Petrolului.

echipament nou petrolul FOTO Răzvan Păsărică

Marţi seara, Petrolul a avut programat şi primul antrenament oficial din noua stagiune. În faţa a 3.000 de fani, "lupii" s-au antrenat sub comanda lui Lucescu jr. Ei se pregătesc pentru plecarea în primul cantonament al verii, programată joi, 19 iulie. Petroliştii vor merge în Slovenia, la Maribor, unde vor rămâne până pe 5 iulie.

De la reunirea lotului a lipsit Guilherme, care se află la final de contract şi care nu-şi va prelungi înţelegerea cu clubul prahovean. "Când am plecat din România totul era pus la punct şi mă înţelesesem cu Petrolul. Când m-am întors, unul dintre oficialii clubului mi-a spus că este mirat că am venit pentru că mai aveam doar 15 zile de contract cu Petrolul. Un alt lucru care m-a deranjat a fost că locul meu din vestiar nu mai exista! Toţi jucătorii aveau lucrurile în vestiar, tricourile aşezate pe locurile fiecăruia, doar al meu lipsea!

Când am văzut situaţia, am întrebat conducerea ce se întâmplă? Mi-au spus că ei nu mai au bani să mă plătească la pretenţiile pe care le am. Totul s-a terminat pentru mine la Petrolul. Au fost doi ani frumoşi, dar e gata! Voi face o conferinţă de presă în care voi anunţa mai multe", a precizat Guilherme conform digisport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite