Petrolul şi Rapid au fost amendate de Comisia de Disciplină cu 15.000, respectiv 10.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Show-ul pirotehnic de la meciul Petrolul - Rapid. Foto fcpetrolul.ro
Show-ul pirotehnic de la meciul Petrolul - Rapid. Foto fcpetrolul.ro

Cluburile Petrolul Ploieşti şi Rapid au fost sancţionate de Comisia de Disciplină a LPF cu amenzi de 15.000, respectiv 10.000 de lei pentru incidentele provocate de proprii suporteri la meciul direct de sâmbătă - fanii au aprins torţe şi fumigene în incinta arenei sportive.

"FC Petrolul vs. FC Rapid - incidente spectatori - În baza art.83.2, lit.b, teza a II-a, coroborat cu art.82.1. şi art.43.4, lit.b, d şi e se sancţionează clubul FC Petrolul Ploieşti cu o penalitate de 15.000 lei; În baza art.82.2., coroborat cu art.83.2, lit. b se sancţionează clubul FC Rapid cu o penalitate de 10.000 lei", se menţionează într-un comunicat publicat, miercuri, pe site-ul oficial al LPF citat de Mediafax.

Preşedintele executiv al FC Braşov, Ioan Stamatopol, a fost suspendat pentru două luni şi a primit o penalitate financiară de 14.000 lei pentru injurii la adresa arbitrului Istvan Kovacs la finalul partidei de pe teren propriu cu Astra Ploieşti.

Eliminaţi în partidele din cadrul etapei a V-a a Ligii I, jucătorii Bruno Madeira (FC Braşov), Vasile Olariu (FC Braşov), Gheorghe Vasile (Universitatea Cluj), Alexis dos Santos (Universitatea Cluj), Alin Toşca (Viitorul Constanţa) şi Ionuţ Larie (Viitorul Constanţa) au fost sancţionaţi fiecare cu o etapă de suspendare şi penalitate financiară de 740 lei.

De asemenea, Comisia de Disciplina a LPF l-a sancţionat cu două etape de suspendare şi penalitate financiară de 360 de lei pe antrenorul secund al echipei Universitatea Cluj, Marius Popescu, pentru ieşirea din spaţiul tehnic şi proteste la adresa arbitrului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite