Petrolul nu a depus plângere împotriva huliganului Enache

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragoş Enache rămâne în arest
Dragoş Enache rămâne în arest

„Lupii" au avut cel mai mult de suferit din cauza momentului de demenţă al lui Dragoş Enache, huliganul care a pătruns pe teren la Petrolul - Steaua, l-a lovit pe Galamaz şi a cauzat întreruperea partidei.

Prahovenii au pierdut meciul cu 0-3 la „masa verde" şi nu vor avea decât femei şi copii în tribune în şase partide de pe teren propriu. Cu toate acestea, conducătorii Petrolului n-au depus plângere împotriva celui din cauza căruia clubul a pierdut puncte în clasament şi suporteri în tribune! Dragoş Enache se află acum în arest, având în vedere că judecătorii i-au prelungit mandatul cu încă 29 de zile.

Preşedintele clubului: „aşteptăm deocamdată"

Totuşi, cum oficialii Petrolului nu s-au ţinut de cuvânt şi nu l-au dat în judecată pe Enache, în acest moment, el e doar sub incidenţă penală, urmând a fi judecată şi plângerea depusă de George  Galamaz. Preşedintele „lupilor" a negat însă că huliganul va fi lăsat să scape fără să plătească.

„E adevărat, deocamdată, nu am depus nicio plângere împotriva lui Dragoş Enache. Totuşi, să nu credeţi că ignorăm acest aspect. Îl vom acţiona în judecată aşa cum am spus-o, însă aşteptăm pentru moment ca el să-şi rezolve partea penală a problemei. După ce se va da o sentinţă definitivă, atunci vom proceda şi noi mai departe şi vom face o plângere în civil", ne-a declarat Andi Crângu. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite