Petrolul a luat un fotbalist comparat cu un luptător sumo: „M-am speriat când l-am văzut. E gras ca un porc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Pulhac
Cristi Pulhac

În încercarea lor de a scăpa de la retrogradare, prahovenii au semnat cu un fundaş stânga care a jucat 17 meciuri din 2012 până acum.

Petrolul ocupă ultimul loc în Liga I după 17 etape, având cinci puncte, în condiţiile în care a pornit cu -6 puncte din cauza faptului că se află în insolvenţă.

După ce l-au instalat pe Mihai Stoichiţă de câteva săptămâni, „lupii“ au bătut acum palma cu un alt fost dinamovist: Cristi Pulhac (31 de ani). Acesta a avut mai multe probleme din cauza accidentărilor, iar perioada de inactivitate s-a cunoscut pe când se afla la Dinamo.

„De Pulhac m-am speriat când l-am văzut, am crezut că m-am întâlnit cu cineva de la sumo, e gras ca un porc!“, a spus Cristi Borcea, în 2009, despre fundaşul de atunci al „câinilor“. După plecarea din ţară, jucătorul a trecut pe la Qabala (Azerbaidjan) şi Zawisza Bydgoszcz (Polonia), însă a bifat doar 17 prezenţe în campionatele din aceste ţări.

După ce a fost testat de Petrolul într-un amical, Pulhac a promis că va reveni la o formă optimă în curând: „Se cunoaşte că n-am mai jucat de mult. Dar voi recupera, nu-mi fac probleme din cauza asta. Îmi doresc să ajut Petrolul, dar am nevoie ca şi Petrolul să mă ajute pe mine să revin în circuit“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite