Petrolul a învins CFR Cluj, scor 1-0, dar situaţia ploieştenilor e disperată: "Nu e cale de ieşire"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporter FC Petrolul
Suporter FC Petrolul

Formaţia Petrolul Ploieşti a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa CFR Cluj, într-un meci contând pentru etapa a zecea a play-out-ului Ligii I.

Formaţia Petrolul Ploieşti a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa CFR Cluj, într-un meci contând pentru etapa a zecea a play-out-ului Ligii I.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Zoubir, în minutul 24, cu un şut la colţul lung.

Petrolul: Cobrea - Beţa (David '75), Mişelăricu, Benga, Begeorgi - Gavrilă (Markos '82), Ziani, Guerriero (Bucşă '70), D. Stana - Zoubir - Astafei. Antrenor: Ionel Gane

CFR Cluj: Vâtcă - Coelho, Goian, Tînc, Lopes - Ene (Nascimento '46), Gomelt, Negruţ (Belleck '46) - Nouvier (Păun '69), Vitor Bruno, Cristian Lopez. Antrenor: Antonio Conceicao

În urma acestui meci, Petrolul a acumulat 15 puncte, la 7 puncte de FC Voluntari, echipă clasată pe locul 6 în play-out, care permite jucarea unui meci de baraj pentru ocuparea unui loc în Liga I. Cu toate acestea, şansele de salvare sunt nule, din cauza situaţiei financiare dezastruoase de la echipă. 

Bogdan Gavrilă, jucător împrumutat de Dinamo la Petrolul, a vorbit despre situaţia disperată în care se regăseşte Petrolul, cu jucători neplătiţi de şase luni. 

"Jucătorii trebuie să fie plătiţi pentru munca lor. Încercăm să ducem campionatul până la capăt, dar e o situaţie foarte grea, nu avem cu ce să întreţinem familiile. Sunt jucători care îşi termină contractul şi speră la un contract mai bun, asta e singura motivaţie, dar repet, e foarte greu, pentru că sunt nişte situaţii incredibile. Sincer, nu mă aştept să mai primesc nimic de aici. Nu văd nicio cale de ieşire". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite