Petrolul e în insolvenţă şi fără victorii în amicale: de câte meciuri n-au reuşit „lupii“ lui Rednic să învingă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Mareş (stânga) a marcat primul gol al Petrolului în amicalele disputate în această iarnă
George Mareş (stânga) a marcat primul gol al Petrolului în amicalele disputate în această iarnă

Dincolo de problemele administrative cu care se confruntă prahovenii, nici jocul nu merge în perioada de pregătire, iar amicalul de marţi cu Levski Sofia a confirmat acest lucru.

Petrolul e pe locul 2 în Liga I, după depunctarea celor de la CFR Cluj, însă n-a putut trece de Levski Sofia, echipa de pe locul 6 în Bulgaria.

În cel de al patrulea amical din această iarnă, în Antalya, elevii lui Rednic au obţinut o remiză, 1-1, în partida cu Levski la care a fost titular şi un român, Ducu Ninu, adus în iarnă de la Universitatea Cluj.

După 0-0 la pauză, Domovchiyski a deschis scorul pentru Levski (69). Replica Petrolului a venit prin George Mareş, cu şanse minute înainte de final. S-a terminat 1-1 într-o partidă în care, din varii motive, Rednic nu i-a putut folosi pe Tamuz, Fanchone, Cobrea şi Ipsa.

Petrolul în amicalul cu Levski Sofia: Pecanha (Bolboaşă 76) – Alcenat, Geraldo, Satli, Beţa (Peteleu 76) – Nepomuceno (Marinescu 56), Filip, De Lucas (Chiriţă 76), Teixeira (Vasilache 71)– Astafei, N’Koyi (Mareş 61)

Rezultatele Petrolului în amicalele de până acum:

0-1 cu Nefci Baku (Azerbaidjan)

0-0 cu Guangzhou R&F (China)

0-1 cu Podbeskidzie (Polonia)

1-1 cu Levski Sofia (Bulgaria)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite