Petrolul - Cernomorets Odessa 0-1. Al patrulea meci fără gol pentru Mutu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mutu încă n-a marcat pentru Petrolul
Mutu încă n-a marcat pentru Petrolul

Petrolul a pierdut primul meci de pregătire disputat în cel de-al doilea turneu de pregătire pe care îl face în Antalya.

Ploieştenii au fost învinşi de Cernomorets Odessa, locul 5 în Ucraina, formaţie calificată în primăvara Ligii Europa, unde o întîlni pe Lyon. Unicul gol al meciului a fost marcat de Antonov, minutul 55, dintr-un penaty acordat uşor la un duel între Gerson şi un adversar. Partida a fost echilibrată, cu unn uşor plus pentru crainieni, care au atacat mai mult. Mutu a jucat 90 de minute a avut câteva oportunităţi dar le-a ratat, cea mai mare ocazie irosind-o în ultimul minut, când a şutat din careu pe mijlocul porţii, în braţele portarului. 

Petrolul a început în formula:  Pecanha - Achim, Hoban, Manasse, Guilherme - Romario, De Lucas - Priso, Mutu, Morar - Camara, iar după pauză Cosmin Contra a mizat pe echipa:Bornescu - Alcenat, Geraldo, Gerson, Manasse - Mustivar, Hoban . Priso, Zicu,Morar - Mutu. 

În minutul 66, Morar a fost eliminat, pentru două galbene, iar în locul său a intrat Chiriţă.

Până acum ploieştenii au înregistrat rezultatele: Petrolul - Sturm Graz 1-1, Petrolul - Anji 1-2, Petrolul - Jagodina 1-0, Petrolul - Cernomorets 0-1. Următorul amical este programat duminică, contra lui Sheriff Tiraspol

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite