Petrescu, achiziţii de milioane de euro, victorie cu forcepsul: cum a învins echipa românului în primul meci din 2016

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Jiangsu Suning a dat vreo 80 de milioane de euro pe Teixeira (Şahtior) şi pe Ramires (Chelsea), însă a câştigat o partidă abia la a treia tentativă.

După un 1-1, în Vietnam, cu Binh Duong, în prima etapă din grupele Ligii Campionilor Asiei, şi un 0-2 cu Guangzhou Evergrande în Supercupa Chinei, Jiangsu Suning a obţinut primul succes din 2016.

Cu Ramires şi Teixeira printre titulari, echipa antrenată de Dan Petrescu a trecut de Jeonbuk Motors (Coreea de Sud), scor 3-2. Teixeira a deschis scorul (16) din pasa lui Ramires, dar veteranul Dong-Gook Lee a egalat după pauză (62). Un alt brazilian, Jo, a făcut 2-1 pentru gazde, iar Wu Xi a punctat pentru 3-1 (69), din nou, assist-ul fiind oferit de Ramires. Acesta a fost însă eliminat, în minutul 90+3, iar Jiangsu Suning a „tremurat“ serios pentru victorie. Asta deoarece, până să ajungă în inferioritate numerită, formaţia chineză a mai primit un gol de la Shin-Wook Kim (86).

Cum arbitrul a prelungit partida cu vreo şase minute, Jiangsu s-a luptat eroic pentru a păstra rezultatul, impunându-se, într-un final, cu 3-2. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite