Petrea: Mă bucur că nu am primit gol şi am câştigat. Suntem cu presiune la fiecare joc, sper să o ţinem tot aşa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anton Petrea / FOTO youtube.com
Anton Petrea / FOTO youtube.com

Tehnicianul Anton Petrea a declarat, sâmbătă seară, că se bucură că formaţia FCSB nu a primit gol şi a câştigat meciul cu Gaz Metan Mediaş. El crede că echipa trebuie să câştige pentru a reuşi să ajungă CFR Cluj.

"Mă bucur că nu am primit gol şi am câştigat. Suntem cu presiune la fiecare joc, sper să o ţinem tot aşa. Avem un lot cu jucători valoroşi, care îşi pot face simţită prezenţa când intră pe teren. Mai avem de jucat, e greu pentru că CFR câştigă, vom vedea ce va fi după acestea două etape. Urmează două meciuri foarte grele, cu Rapid şi Sepsi. Cu Rapid e un derbi, sper să fie un meci frumos", a declarat Petrea la televiziunile care transmit meciurile din Liga 1.

Formaţia FCSB continuă cursa de urmărire a liderului CFR Cluj şi a reuşit o victorie în deplasare, scor 1-0, cu Gaz Metan Mediaş, în etapa a IX-a din Liga 1 Casa Pariurilor.

Darius Olaru a marcat pentru FCSB în minutul 59.

În clasament, lider este CFR Cluj, cu 48 de puncte, urmată pe podium de FCSB – 43 de puncte şi FC Voluntari – 33 de puncte. FC Rapid ocupă poziţia a patra, cu 31 de puncte, iar Universitatea Craiova este pe 5, cu 30 de puncte. Gaz Metan Mediaş ocupă locul 12, cu 19 puncte

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite