Petre Grigoraş a semnat un contract valabil două sezoane şi jumătate cu Pandurii Târgu Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Grigoraş (dreapta) se întoarce la echipa din Târgu Jiu
Petre Grigoraş (dreapta) se întoarce la echipa din Târgu Jiu

Tehnicianul Petre Grigoraş a semnat un contract valabil două sezoane şi jumătate cu Pandurii Târgu Jiu, acesta urmând să preia postul lăsat liber de Cristian Pustai.

Antrenorul a fost singura opţiune a conducerii clubului după încheierea pe cale amiabilă a contractului cu Pustai. "Există un acord verbal, Grigoraş va fi noul antrenor al echipei Pandurii. Detaliile contractuale vor fi stabilite într-o întâlnire care va avea loc în această seară sau mâine, dar este destul de sigur că înţelegerea va fi semnată pe doi ani şi jumătate", au declarat surse din cadrul clubului.

Petre Grigoraş preia conducerea tehnică a formaţiei gorjene de la Cristian Pustai, cel care îi succedase la finalul mandatului precedent. Grigoraş a mai condus Pandurii Târgu Jiu între 4 octombrie 2010 şi 15 ianuarie 2013.

Tehnicianul Cristian Pustai şi-a reziliat, miercuri, de comun acord contractul cu gruparea gorjerană, motivându-şi decizia prin faptul că echipa s-a îndepărtat de obiectivul stabilit, participarea într-o cupă europeană.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite