Petre Grigoraş: "Am făcut un joc mai puţin reuşit"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Grigoraş
Petre Grigoraş

Tehnicianul Petre Grigoraş a declarat, luni seară, că Pandurii Târgu Jiu a făcut un meci mai puţin reuşit din cauza adversarului, Gaz Metan Mediaş, care a împiedicat echipa gorjeană să-şi facă jocul, deşi s-a impus, scor 1-0, în etapa a X-a a Ligii I.

"Am tremurat şi la propriu şi la figurat după neşanele din meciurile cu Astra şi Târgu Mureş s-a întors un pic Doamne - Doamne şi către noi. Pentru că am avut un meci foarte, foarte greu, am jucat cu o echipă mare, am jucat prost şi am câştigat. A fost unul din meciurile noastre mai puţin reuşite din cauza adversarului care ne-a împiedicat să ne facem jocul. S-a mai spart puţin ghinionul pentru că am avut o uşoară cădere faţă de meciurile trecute. Faţă de ultimele patru partide cred că a fost cel mai slab joc al nostru şi poate datorită evoluţiei adversarului. Pe final puteam fi egalaţi dar am reuşit să luăm trei puncte extrem de importante pentru viitorul echipei", a declarat Grigoraş.

El a afirmat că nu toţi jucătorii au fost în forma cea mai bună şi pentru această situaţie se consideră principalul vinovat: "Avem mai mulţi Alexandru în lot, l-am introdus pe Grigoraş nu pentru că e fiul meu ci pentru că am simțit în săptămânile astea că poate fi o soluţie pe partea dreaptă. L-am simţit pe Nistor că e într-o formă mai slabă, nu îl condamn pentru că se întâmplă oricărui jucător, dar am încercat cealaltă variantă cu introducerea lui Alex şi trecerea lui Vranjes în centru şi s-a dovedit a fi câştigătoare. Cardoso a avut câteva intervenţii mai dreptace, dar astăzi nu toţi jucătorii au avut forma cea mai bună dar aici nu trebuire să-i condamnăm pe ei, ci eu sunt principalul vinovat. Datoria antrenorului să ştie să gestioneze situaţia".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite