Petkovic a vrut să plece de la Cluj cu o „amintire“ de lux: Cum a stârnit hohote de râs în tribune VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrea Petkovic
Andrea Petkovic

Nemţoaica de 33 de ani a câştigat „Winners Open“, turneul de categoria WTA 250, desfăşurat pe zgură, acesta fiind primul ei trofeu în circuitul feminin, după şase ani.

Andrea Petkovic a fost recompensată cu 30.000 de dolari pentru triumful de la Cluj şi, începând de astăzi, ocupă locul 68 în lume, înregistrând o urcare de 23 de poziţii, după „Winners Open“.

Într-o dispoziţie foarte bună, după victoria din finală, cu egipteanca Mayar Sherif (25 de ani, 97 WTA de astăzi), nemţoaica a vrut să ştie dacă poate pleca acasă, pe lângă cecul primit de la organizatori, şi cu o maşină de lux, plasată lângă teren de sponsorul întrecerii.

„Am o întrebare pentru cei de la Porsche, am câştigat cumva maşina? (râde) Nu cred, ştiam deja răspunsul la întrebarea aceasta (râde). Mă bucur pentru trofeu. Vreau să felicit organizatorii de la Cluj, totul s-a desfăşurat foarte bine. Vreau să vin aici şi anul următor, să-mi apăr trofeul. Oraşul Cluj-Napoca ne-a primit cu braţele deschise, a fost foarte frumos să joc aici, vă mulţumesc din inimă“, a declarat Petkovic. 

VEZI CE A SPUS PETKOVIC LA FESTIVITATEA DE PREMIERE

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite