Pericolul care ne paşte. Şase jucători importanţi din naţionala României se află la limita suspendării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Puşcaş şi-a dat tricoul jos şi a luat galben
Puşcaş şi-a dat tricoul jos şi a luat galben

România este cu un picior în semifinalele Campionatului European de tineret şi poate obţine biletele pentru careul de aşi chiar în această seară.

Tricolorii întâlnesc Franţa, de la ora 22.00, şi pot merge mai departe chiar şi cu o înfrângere, deşi acesta este un scenariu pe care Mirel Rădoi şi băieţii lui nu-l iau în calcul. Tricolorii nu concep să rateze calificarea, însă trebuie să fie foarte atenţi  la un aspect. 

Conform regulamentului competiţiei, publicat pe site-ul uefa.com, un fotbalist care acumulează două cartonaşe galbene în faza grupelor va fi automat suspendat în semifinale. În schimb, jucătorii care au un singur ”galben” după faza grupelor pot răsufla uşuraşi, pentru că acestea se anulează înaintea fazelor finale.

 România U21 are 6 jucători aflaţi în pragul suspendării: George Puşcaş, Florinel Coman, Dennis Man, Alexandru Paşcanu, Tudor Băluţă şi Alexandru Cicâldău. Dacă scapă neavertizaţi în meciul cu Franţa ei vor răsufla uşuraţi, deoarece avertismentele lor se vor anula. Orice cartonaş primit diseară de vreunul dintre ei îi va costa absenţa într-o eventuală semifinală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite