„Performanţa are viitor“: Belodedici, Geolgău şi Vlădoiu caută talente în Vaslui

„Performanţa are viitor“: Belodedici, Geolgău şi Vlădoiu caută talente în Vaslui

Miodrag Belodedici şi Jean Vlădoiu, alături de Răzvan Andrei

Judeţul Vaslui este cea de-a patra oprire a caravanei “Performanţa Are Viitor”, o iniţiativă de scouting în mediul rural dezvoltată de Gillette şi Federaţia Română de Fotbal. Cei mai talentaţi jucători din judeţul Vaslui cu vârste între 10 şi 14 ani sunt aşteptaţi sâmbătă, 29 octombrie, începând cu ora 09:00, la terenul de fotbal din comuna Pădureni.

Ştiri pe aceeaşi temă

“Pot spune că deja am început să mutăm performanţa din numele acestui proiect în realitate. Cele trei selecţii de până acum au reprezentat un succes prin calitatea jucătorilor descoperiţi şi prin dimensiunea sărbătorilor fotbalistice organizate. Sunt sigur că Moldova nu se va lăsa mai prejos, simt că vom descoperi talente deosebite!”, a declarat Miodrag Belodedici, membru în Comisia Tehnică a FRF şi unul dintre coordonatorii scouterilor caravanei “Performanţa Are Viitor”.

Câştigătorul selecţiei din Pădureni va fi al patrulea membru al echipei “Performanţa Are Viitor”. Răzvan Andrei (judeţul Caraş-Severin), Mădălin Crivăţ (judeţul Argeş) şi Septimiu Kolbasz (judeţul Cluj) s-au alăturat echipei după primele treiselecţii ale caravanei, la care au participat în total peste 500 de tineri fotbalişti. Selecţia din judeţul Vaslui este organizată cu susţinerea Kaufland România, care se alătură iniţiativei pentru cea de-a patra etapă naţională. Gillette, în parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal, îşi propune să sporească şansele tinerilor din mediul rural cu vârste între 10 şi 14 împliniţi ani de a se face remarcaţi şi de a avea acces la o pregătire sportivă la cele mai bune standarde prin intermediul iniţiativei „Performanţa are Viitor”. Proiectul are ca scop identificarea tinerilor talentaţi, micii jucători de azi ce au şansa să devină marii jucători de mâine. Caravana se desfăşoară sub umbrela programului FRF„Împreună suntem fotbal”şi are loc în perioada august 2016 - mai 2017. Primele localităţi acoperă zonele rurale din Moldova, Muntenia, Banat şi Ardeal, urmând ca Federaţia Română de Fotbal să continue selecţiile, acoperind astfel toată România până la finalul campaniei, în mai 2017.

Selecţiile vor fi organizate de reprezentanţi specializaţi ai FRF şi vor fi supervizate de membri ai comisiilor relevante ale Federaţiei Române de Fotbal. Campania va fi susţinută de Miodrag Belodedici şi Jean Vlădoiu, foşti internaţionali şi membri ai Comisiei Tehnice a FRF, şi deIon Geolgău, Managerul Departamentului de Scouting al FRF.

Pentru a putea fi înscrişi în selecţie, tinerii fotbalişti trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:
• Vârsta între 10 şi 14 ani împliniţi până la data de 31 iulie 2016;
• Să fie însoţiţi de tutore sau părinte, acesta urmând să îşi dea acordul pentru participarepe baza căruia se face înscrierea;

Cei unsprezece tineri fotbalişti selectaţi vor fi premiaţi cu o excursie la Barcelona la finalul campaniei şi vor beneficia de un cantonament profesionist la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: