Performanţă pe burta goală: steliştii sunt neplătiţi de aproape trei luni, deşi au câştigat la pas campionatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali le-a promis jucătorilor Stelei prime impresionante pentru câştigarea campionatului. După cucerirea titlului, nu numai că patronul stelist nu le-a dat bonusurile promise elevilor lui Reghecampf, ci nu i-a plătit de aproape trei luni.

Deşi a promis că-i va premia regeşte pentru jucători dacă vor câştiga titlu, Becali s-a răzgândit şi condiţionează acordarea bonusurilor financiare de intrarea Stelei în grupele Ligii Campionilor. Potrivit prosport.ro, steliştii nu şi-au mai luat salariile din luna februarie, dar adevăratul motiv de nemulţumire este neplata primelor promise pentru câştigarea campionatului.

„O să le dau câte 100.000 de euro de titular, însă aceşti bani îi voi achita doar în momentul în care vor intra în grupele Ligii Campionilor, nu după câştigarea campionatului”, spunea Becali în urmă cu câteva săptămâni.
Chiar dacă a declarat sus şi tare că banii vor fi împărţiţi după ce echipa se va califica în grupele Ligii Campionilor, căpitanul Alexandru Bourceanu a primit deja 50.000 de euro din bonusul promis, deoarece jucătorul avea o clauză în contract care stipula că trebuie să primească această sumă dacă Steaua câştigă campionatul.

Faptul că doar Bourceanu a fost premiat i-a deranjat pe ceilalţi jucători, care vor să-i ceară lui Becali jumătate din banii promişi pentru o eventuală calificare în grupele Ligii Campionilor, cealaltă jumătate urmând a fi achitată după îndeplinierea acestui obiectiv.

20 de milioane de euro va primi Steaua de la UEFA dacă va ajunge în grupele Ligii

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite