Perfecţiunea există: Juventus n-a mai luat gol de când Obama era preşedinte! Cifre formidabile pentru italieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gianluigi Buffon, un portar imbatabil
Gianluigi Buffon, un portar imbatabil

Lumea taxează, de obicei, fotbalul defensiv, însă apărarea construită de Allegri merită să devină subiect de studiu. Contra celor de la Monaco, italienii au întrerupt o serie fantastică a francezilor.

Juventus a învins Monaco în turul semifinalelor Ligii Campionilor şi e cu un pas în finala de la Cardiff, programată pentru 3 iunie.

Victoria torinezilor de pe „Stade Louis II“ a avut conotaţii speciale:

*Acest 0-2 a fost primul eşec înregistrat de Monaco pe teren propriu de la 18 decembrie, atunci când Lyon i-a învins în campionat, scor 3-1.

*Pentru prima dată după 42 de meciuri consecutive pe teren propriu în toate competiţiile, Monaco n-a înscris pe „Stade Louis II“.

*Juventus s-a prezentat în faţa celor de la Monaco după cinci meciuri la rând în Liga Campionilor fără gol primit. Barcelona de două ori, Porto de două ori şi Dinamo Zagreb au fost formaţiile care n-au putut găsi vreo fisură în apărarea torinezilor.

*Ultima dată când Juventus a luat gol în Liga Campionilor a fost la 22 noiembrie, într-o victorie, în deplasare, cu Sevilla, scor 3-1. La vremea respectivă, Barrack Obama era încă preşedintele Americii!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite