Percheziţii la domiciliul şi la clinica medicului Leopoldo Luque, care l-a operat pe Maradona!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maradona

Percheziţii au avut loc, duminică, la domiciliul şi la clinica medicului Leopoldo Luque, care l-a operat pe Diego Maradona pe creier şi care a fost doctorul său personal.

Leopoldo Luque este vizat de o anchetă sub suspiciunea de omor involuntar. Anchetatorii încearcă să afle dacă acesta a dat dovadă de neglijenţă, după ce miercuri Diego Maradona a încetat din viaţă, la vârsta de 60 de ani. 

Leopoldo Luque a încercat să se disculpe şi susţine că nu îşi reproşează nimic în ceea ce priveşte felul în care l-a tratat pe starul argentinian. “Mă simt teribil, pentru că a murit prietenul meu. Nu eu sunt responsabil pentru tot ce s-a întâmplat. Sunt absolut sigur că am făcut tot ce se putea face pentru Diego. Tot ce am făcut a fost mai mult, nu mai puţin. Dacă sunt responsabil pentru ceva în ceea ce îl priveşte pe Diego, sunt pentru că l-am iubit, am avut grijă de el, să îi prelungesc viaţa şi să fie mai bine până la final. Am făcut imposibilul pentru asta. L-am făcut ca el să poată să ajungă la psiholog, la psihiatru. Nu îmi reproşez nimic, sunt mândru de ce am făcut. Nu am nimic de ascuns. Sunt la dispoziţia justiţiei”, a pus medicul, precizând că a avut cu Maradona o relaţie fiu-tată.

Diego Maradona a murit, miercuri, la 60 de ani, de insuficienţă cardiacă acută. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite