Pep Guardiola ar putea fi dat afară de Bayern înainte de finalul sezonului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pep Guardiola
Pep Guardiola

Pep Guardiola (45 de ani), care o va prelua pe Manchester City, la finalul sezonului, ar putea fi demis de conducătorii clubului Bayern Munchen, dacă nu o va elimina pe Juventus Torino, în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Jurnaliştii englezi anunţă că şefii clubului bavarez ar fi îngrijoraţi deoarece tehnicianul spaniol s-ar concentra mai mult pe ce va avea de făcut la City, decât pe confruntările din finalul acestui sezon. În etapa trecută din Bundesliga, liderul Bayern a terminat la egalitate, 0-0, în deplasare, cu Bayer Leverkusen, după o serie de patru victorii. Duminică, echipa antrenată de Guardiola va juca, tot în deplasare, cu Augsburg. "Dubla" cu Juventus, din optimile de finală ale Ligii, este programată pe 23 februarie şi 16 martie. Primul meci va fi la Torino.

În altă ordine de idei, Pep Guardiola a declarat că Robert Lewandowski este cel mai profesionist jucător pe care l-a antrenat. "Este cel mai profesionist jucător pe care l-am întâlnit. Să gândeşte 24 de ore din 24 la ce poate mânca pentru a nu-i fi afectată condiţia fizică, la orele de somn şi la antrenament. E ferit de accidentări pentru că se concentrează pe aceste lucruri", a declarat Pep Guardiola, conform Mediafax. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite