Penny Market vinde echipamentul tricolorilor în magazinele din toată ţara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Penny Market, parte a companiei REWE Group, se apropie şi mai mult de jucătorii de fotbal şi suporterii Echipei Naţionale de Fotbal prin introducerea în cele 168 de magazine Penny Market şi 8 XXL Mega Discount din toată ţara a echipamentului oficial al României.

Astăzi, Casa Fotbalului a găzduit o conferinţă de presă dedicată campaniei prin care echipamentul ”tricolorilor” va putea fi disponibil suporterilor în toate magazinele Penny Market şi XXL Discount din România.

Parteneriatul Penny Market cu FRF a început încă din luna septembrie şi se va desfăşura până la sfârşitul anului 2018. Acesta reprezintă intrarea în familia fotbalului românesc pentru REWE Group, companie germană cu 88 de ani de tradiţie, 15.000 de magazine în 12 ţări europene şi o cifră de afaceri în 2014 de peste 51 miliarde de euro.

“Sporturile în general şi fotbalul, în particular, sunt foarte aproape de valorile companiei noastre. Performanţa, pasiunea şi dedicarea din joc se potrivesc perfect cu filosofia companiei noastre”, a declarat Dennis Biernatzki, manager general al departamentelor de Achiziţii, Marketing şi Calitate din cadrul Penny Market.

“Ne-am dorit foarte mult să ne apropiem cât mai mult de români – de pasiunile lor, de dorinţele lor, de visurile lor. Parteneriatul Penny Market cu FRF nu numai că duce mai departe o tradiţie a companiei noastre dar ne şi aduce faţă în faţă cu suporterii nostri cei mai importanţi. Clienţii noştri. Tocmai de aceea, ne dorim să ne implicăm activ în dezvoltarea Centrelor de Excelenţă în Fotbal din ţară, dar şi să aducem cât mai mulţi suporteri aproape de marile stadioane ale lumii unde vor putea să-şi urmărească jucătorii preferaţi”, a completat Daniel Gross, manager general al departamentelor Audit, Financiar, Control, HR, IT, Construcţii, Expansiune, Juridic şi Logistică.

“Mereu am căutat să avem alături de noi parteneri de încredere, pasionaţi şi ambiţioşi. Prin parteneriatul cu Penny am dovedit încă o dată că strategia comercială de anul acesta a fost un succes şi că fotbalul românesc este apreciat. Suntem încântaţi să-i avem alături de noi în echipa de fotbal a României şi sunt convins că vom avea cele mai bune rezultate împreună”, a adăugat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Despre Penny Market

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE şi unul dintre cei mai activi retaileri din România, primul magazin deschis pe piaţa locală având loc în anul 2005. Alături de cele 168 de magazine Penny Market, grupul REWE mai operează în România 8 magazine XXL Mega Discount.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite