Penescu revine şi el în fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Penescu
Cornel Penescu

După Constantin, Lică, Corpodean şi Avram, un nou personaj care a făcut închisoare pentru corupţie este reactivat.

Fostul patron de la FC Argeş, Cornel Penescu, a apărut din nou ieri în faţa instanţei, în dosarul „Mită pentru arbitri". El le-a cerut magistraţilor să-i ridice interdicţia de a participa la evenimentele sportive, pe motiv că-şi doreşte să revină în cadrul clubului controlat acum de fiul său, Andrei, pe post de administrator-delegat.

„Situaţia lui financiară e precară, casa în care stătea i-a fost vândută de bancă, aşa că are neapărată nevoie de un loc de muncă", au fost argumentele avocaţilor lui Penescu. Acesta nu este singurul om de fotbal care revine în fenomen după ce a stat în închisoare. Gheorghe Constantin, zis Costică „Vâlcea", e preşedinte la Gaz Metan Severin şi reprezentant al Ligii a II-a în Comitetul Executiv al FRF, iar Vasile Avram e secretar general la Astra Ploieşti.

Victorie pe jumătate pentru Avram

Curtea de Apel Bucureşti a admis ieri cererea formulată de Avram în privinţa modificării controlului judiciar. Instanţa a decis ca fostul şef al arbitrilor să-şi poată însoţi echipa la meciurile din ţară, întrucât i s-a ridicat interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu. Totuşi, fostul şef al arbitrilor nu poate pleca din România. 

info
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite