Pele sărbătoreşte în familie împlinirea a 81 de ani

Pele sărbătoreşte în familie împlinirea a 81 de ani

Legendarul fotbalist brazilian Pele sărbătoreşte în familie, sâmbătă, împlinirea vârstei de 81 de ani, la câteva săptămâni după ce a părăsit spitalul după o operaţie de extirpare a unei tumori la colon.

Ştiri pe aceeaşi temă

“Vine ziua mea de naştere! Aţi pregătit tortul?”, a notat Pele pe Instagram, vineri.

Clubul Santos a postat un mesaj emoţionat în social media: “La mulţi ani, Edson Arantes do Nascimento. Şi mulţumim mult pentru că exişti. Pentru Santos, pentru Brazilia şi pentru tot sportul. 23/10/40. Tres Coracoes, Minas Gerais. Se năştea fiul lui Dona Celeste şi al lui Seu Dondinho. Se năştea, de asemenea, persoana care urma să transforme fotbalul. Rege, cel mai bun al tuturor timpurilor, cel mai bun din istorie. Eticheta poate varia, însă esenţa este mereu aceeaşi: Pele. Etern şi infinit”.
 
Edson Arantes do Nascimento, singurul jucător cu trei Cupe Mondiale câştigate (1958, 1962, 1970), face chimioterapie după ce a fost operat în septembrie pentru extiparea unei tumori la colon.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările