Pe timpul Mondialului, Ronaldinho îşi închiriază casa cu 15.000 de dolari pe zi

Pe timpul Mondialului, Ronaldinho îşi închiriază casa cu 15.000 de dolari pe zi

Aceasta este casa lui Ronaldinho

Printre ofertele unei agenţii imobiliare din Brazilia se regăseşte şi „cuibuşorul de nebunii" al lui Ronaldinho. Preţul este însă  unul descurajant pentru muritorii de rând.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei care au de gând să se deplaseze în Brazilia pentru a vedea de la faţa locului Campionatul Mondial au la dispoziţie o variantă de cazare extravagantă. Este vorba chiar despre una dintre casele lui Ronaldinho. Ajuns la 34 de ani, starul sud-american joacă acum în ţara sa natală, la Atletico Mineiro, şi s-a gândit să facă ceva bani de pe urma Mondialului.

Astfel, turiştii interesaţi de o chirie „avantajoasă" sunt invitaţi să dea 15.354 $ pe noapte pentru a sta în vila lui Ronaldinho. Facilităţile sunt impresionante: cinci dormitoare, şase băi, piscină, saună, trei garaje, camere de yoga şi de masaj plus un loc special de petreceri, acolo unde „Dinţosul" a făcut multe nopţi albe. Preţul de mai sus e valabil însă pentru maxim trei persoane. De la a patra în sus, Ronaldinho percepe o taxă de 1.000 $ de persoană. La dezavantaje, să trecem şi faptul că fumatul e strict interzis în interiorul casei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: