„Pe Simona trebuie să o iei aşa cum este!“ Reacţii după ce Halep şi-a certat antrenorul la Miami

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a avut o reacţie dură la adresa antrenorului Daniel Dobre, care a şocat asistenţa de la Miami şi nu numai de acolo.

Tensiunile dintre Simona Halep şi Daniel Dobre, au fost comentate şi de căpitanul-nejucător al echipei de Fed Cup, Florin Segărceanu., care nu s-a arătat surprins de reacţia nervoasă a Simonei.

"Pe Simona trebuie să o iei aşa cum este. Eu am învăţat asta. La Fed Cup ştiu ce am de făcut, am mai lucrat cu ea. Simona are o refulare în astfel de momente şi trebuie să accepţi. Sunt obişnuit cu aşa ceva. Trebuie să accepţi şi să te aştepţi la acest lucru. Nu este o surpriză. Cine o cunoaşte pe Simona, şi vrea să fie aproape şi să o ajute, trebuie să accepte aceste lucruri. Ea se descarcă în aceste momente. Trebuie să o laşi pe ea să se descarce şi, după aceea, să poţi să îi trimiţi ceva pozitiv şi să o ajuţi", a spus Florin Segărceanu la Digi Sport Special. 


Halep, o calificare nervoasă: Simona e în semifinale la Miami, după ce a făcut instrucţie atât cu adversara ei, cât şi cu antrenorul

Halep şi-a luat sac de box, nu antrenor: Dialogul cu Daniel Dobre, auzit la televizor, spune totul

Simona Halep a explicat starea de nervozitate pe care a avut-o şi are un sfat pentru cei care se confruntă cu aceeaşi problemă


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite