Paula Ungureanu, dură cu Norvegia: „N-a fost mai bună“. Discurs emoţionant al preşedintelui FRH, Alexandru Dedu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După terminarea unui meci dramatic, cei din tabăra tricoloră abia au mai găsit resursele necesare pentru a vorbi despre ceea ce s-a întâmplat pe teren. Portarul naţionalei şi Alexandru Dedu au încercat, totuşi, să facă o analiză a turneului de până acum.

România a cedat, după prelungiri, într-un meci în care a jucat formidabil, după cum „Adevărul“ a scris aici şi în care a fost dezavantajată, în mod clar, de arbitraj, după cum se poate vedea aici.

Probabil, de aceea, portarul Paula Ungureanu, una dintre cele mai bune jucătoare ale României la acest Mondial, n-a recunoscut superioritatea Norvegiei, atunci când a vorbit la Dolce Sport. „Sunt atât de mândră de echipa mea! Nu mai am cuvinte. Sunt foarte supărată. Nu vreau să comentez arbitrajul, la rece mai bine. Norvegia n-a fost mai bună. Am jucat fantastic! O să o spun de 100 de ori, am jucat incredibil. Într-adevăr, am avut o repriză a doua foarte bună. Am fost acolo. Mă bucur din suflet că am ieşit sănătoase şi că am arătat că suntem o echipă. Să dea Dumnezeu să facem un meci bun duminică şi să ne bucurăm la final“, a spus portarul naţionalei.

Alexandru Dedu (preşedintele Federaţiei Române de Handbal): „Am un singur cuvânt de spus: Respect! Respect pentru echipă, pentru staff, pentru luptă, pentru abordare. Au dovedit că sunt o putere a handbalului în acest moment. Nu ne-a lipsit nimic. Am arătat a echipă cu un moral fantastic. Jocul de echipă e câştigul nostru. E un sentiment nou! Nu mi-e frică de nici o naţională. Avem apărare! Acest campionat mondial ne obligă! Lumea şi-a reamintit de handbal. Sper să luăm bronzul duminică, dar pentru mine va fi de aur. Eu cred că vom câştiga duminică“.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite