Paul Gascoigne are din nou probleme cu alcoolul: jurnaliştii englezi l-au fotografiat aproape desfigurat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paul Gascoigne FOTO WENN
Paul Gascoigne FOTO WENN

Considerat unul dintre cei mai mari fotbalişti din istoria fotbalului englez, Paul Gascoigne (48 de ani) are din nou probleme din cauza alcoolului, fiind surprins de presa engleză în ipostaze care demonstrează că are în continuare probleme.

La finalul anului trecut, Gascoigne era aproape de un sfârşit tragic, fiind găsit inconştient şi plin de sânge în camera unui hotel, iar veştile dinspre fostul star al fotbalului din Anglia erau îmbucurătoare. După ani şi ani în care alcoolul i-a cauzat foarte multe probleme, fostul mijlocaş a dat impresia că poate câştiga bătălia cu viciul care i-a marcat viaţa atât în timpul carierei, cât şi după retragere.

Presa din arhipelagul britanic l-a fotografiat din nou pe fostul fotbalist într-o ipostază care arată că are în continuare probleme. Un nou exces de alcool l-a adus pe Gascoigne pe primele pagini ale ziarelor, presa prezentând o fotografie în care apare aproape desfigurat.

"Arăta rău de tot, avea faţa desfigurată. Am crezut că ceva grav i s-a întâmplat, m-am temut de ce e mai rău", a declarat un vecin al fostului fotbalist, conform Mirror.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite