Patru antrenori "grei" pe marginea prăpastiei în Anglia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roy Hodgson e aproape de plecarea de la Liverpool, club la care a ajuns în vară
Roy Hodgson e aproape de plecarea de la Liverpool, club la care a ajuns în vară

Sezonul din Premier League nu este deloc reuşit pentru patru antrenori de top care riscă să fie demişi până la finalul lunii, dacă nu redresează rapid situaţia.

Carlo Ancelotti
După ce a câştigat titlul şi Cupa Angliei anul trecut, sezonul actual este de coşmar pentru tehnicianul italian. Eşecul cu Wolverhampton (0-1) de ieri, vine după o serie neagră în care formaţia de pe "Stamford Bridge" a acumulat doar 10 puncte din 11 mecirui, adică din 33 de puncte posibile. Deşi Ancelotti a declarat că nu se teme deloc că va fi demis, presa engleză a scris în ultimul timp că răbdarea patronului Roman Abramovici se apropie de sfârştit.

Roy Hodgson
Ca şi în cazul lui Ancelotti, Hodgson a aflat că de la sublim la ridicol nu este decât un pas. După ce a uimit Europa ducând-o pe Fulham în finala Ligii Europa, tehnicianul englez îi uluieşte acum de-a dreptul pe fanii lui Liverpool bătând recorduri negative care datau de 50-60 de ani! Liverpool şi-a compromis şansele de a prinde un loc de cupă erupeană în campionat, astfel că singura lor şansă rămâne Cupa Angliei. Fanii nu mia suportă eşecurile şi îl contestă vehement pe antrenorul care a dus echipa la patru puncte de zona retrogradabilă. Publicul îl vrea la echipă pe Kenny Dalglish, fosta glorie a clubului din anii '70-80'

Gerrard Houllier
Tehnicianul francez traversează clipe dramatice la Aston Villa. Deşi în ultimii ani echipa din Birmingham avea pretenţii chiar şi la un loc de Liga Campionilor, acum gruparea de pe "Villa Park" a căzut pe locul 18, retrogradabil, la doar un punct distanţă de codaşa West Ham. Eşecul cu Sunderland, de pe teren propriu a fost picătura care a umplut paharul, astfel că, dacă Aston Villa nu câştigă derby-ul cu FC Birmingham din etapa viitoare, tehnicianul francez va fi aproape sigur demis.

Avram Grant
După ce a jucat finala Ligii Campionilor cu Chelsea în 2008, Avram Grant ocupă ultimul loc în Premier League cu West Ham. Clubul londonez se sufocă pe zi ce trece în luptele aprige din subsolul clasamentului, iar ultima corecţie, 0-5 pe terenul lui Newcastle i-a enervat la culme pe şefi. Conform "The Sun", David Gold, unul dintre patroni se gândeşte serios la schimbarea antrenorului israelian.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite