Patronul unui club din optimile Europa League, diagnosticat cu coronavirus. A mers la un meci cu 27.000 de spectatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evangelos Marinakis a fost diagnosticat cu coronavirus
Evangelos Marinakis a fost diagnosticat cu coronavirus

Premier League este până în acest moment singurul campionat puternic al Europei în care nu s-au impus măsuri speciale ca urmare a epidemiei de coronavirus. O ştire de ultimă oră a crescut însă exponenţial îngrijorarea în Insulă, după ce patronul echipei Nottingham Forest - din eşalonul doi valoric - şi al lui Olympiakos, calificată în optimile Europa League, a fost diagnosticat cu coronavirus.

Evangelos Marinakis a dezvăluit pentru independent.co.uk: „Mă simt obligat să anunţ public acest lucru. Mă simt bine, pentru că urmăresc şi respect toate recomandările făcute de medici. Îi sfătuiesc pe toţi conaţionalii mei să facă acelaşi lucru. Vă urez tuturor o recuperare grabnică.“

Miliardarul grec a participat pe 6 martie la meciul dintre Nottingham şi Millwall, în Championship, scor 0-3, la care au asistat 27.307 spectatori. Totodată, Marinakis a fost la stadion şi la duelul din Europa League, de pe „Emirates“, dintre Arsenal şi Olympiakos, care le-a adus calificarea elenilor în optimi. Olympiakos va juca joi, meciul tur al dublei cu Wolves (Anglia), fără spectatori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite