Patronul botoşănenilor, despre meciul cu Steaua: „În repriza a doua n-am mai rezistat şi am închis televizorul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Botoşani a fost învinsă în mod categoric de Steaua Bucureşti, într-un meci disputat luni, pe stadionul din Ghencea şi încheiat cu 4-0 pentru roş-albaştri.

„Ce poţi să mai spui după 0-4? Am făcut o primă repriză destul de bună. Golul luat din ofsaid a afectat jocul nostru. În repriza a doua n-am mai rezistat şi am închis televizorul. Steaua a dat golul doi după un fault, dar nu putem acuza arbitrajul. Noi am fost penibili, mai ales după ce am rămas în 10 oameni. Parcă vedeam un meci de box şi trebuia cineva de la noi să arunce prosopul! Steaua a demonstrat în acest campionat că atunci când vrea poate da patru-cinci goluri oricărei echipe“, a declarat Valeriu Iftime potrivit Mediafax.

Steaua, lider în Liga I, s-a distanţat la opt puncte de următoarea clasată, având un bilanţ de 18 victorii, şapte egaluri şi nicio înfrângere. De cealaltă parte, FC Botoşani ocupă locul 10, cu nouă meciuri câştigate, cinci remize şi 11 partide pierdute.

Ştiri pe aceeaşi temă:

VIDEO Steaua-FC Botoşani 4-0. Arbitrii au deschis drumul campioanei spre o victorie lejeră. Ambele echipe au încheiat meciul în inferioritate numerică

Cum îşi bat fotbaliştii joc de ocazii? Tănase şi Elton concurează la capitolul „ratarea campionatului“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite