Patrick Andersson a suferit o comotie cerebrala

Fundasul suedez al formatiei CF Barcelona, Patrick Andersson, a suferit o comotie cerebrala, in timpul meciului disputat, duminica, pe teren propriu, cu echipa Celta Vigo, scor 2-2, in etapa a XVI-a a

Fundasul suedez al formatiei CF Barcelona, Patrick Andersson, a suferit o comotie cerebrala, in timpul meciului disputat, duminica, pe teren propriu, cu echipa Celta Vigo, scor 2-2, in etapa a XVI-a a campionatului Spaniei. Jucatorul suedez s-a lovit violent de hispano-brazilianul Catanha, in timp ce incerca sa trimit balonul in afara careului formatiei catalane. In urma lovirii, Andersson si-a pierdut cunostinta, fiind evacuat de pe teren pe targa, in minutul 89, si transportat de urgenta la spitalul "Aspeyo" din Sant Cugat, din apropiere de Barcelona. Medicii au decis sa-l tina sub observatie pe internationalul suedez pentru o perioada de cel mult 24 de ore, precizand ca nu exista indicii ca Andersson a suferit leziuni extrem de grave.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: