Patimile Mihaelei Buzărnescu: „Mi se spunea că sunt prea bătrână, să stau acasă. Era depresiv pentru că nu puteam să iau o decizie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Buzărnescu FOTO Gulliver Getty Images
Mihaela Buzărnescu FOTO Gulliver Getty Images

Într/un interviu acordat WTA după ce a câştigat trofeul de la San Jose, Mihaela Buzărnescu a povestit prin ce a trecut pentru a ajunge în Top 20.

La 30 de ani, Mihaela Buzărnescu este la apogeul carierei. Tocmai a câştigat primul titlu WTA şi a pătruns în Top 20. Dar dumul până aici a fost extrem de dificil.

Iată ce povesteşte ea într-un interviu acordat WTA şi preluat de Gsp.ro: 

„Am fost extrem de aproape să renunţ la tenis fiindcă am avut parte de unele clipe dificile, mulţi oameni nu au crezut în mine, îmi spuneau că sunt prea bătrână, că trebuie mai bine să-mi caut o slujbă de antrenor, se gândeau să-mi ofere un astfel de post în cadrul federaţiei.

La un moment dat, m-am gândit şi să merg în altă ţară să fiu antrenoare şi de aceea mi-am făcut doctoratul. Am fost confuză, nu ştiam ce să aleg, dar eu tot speram că mai pot să joc tenis, pentru că nu doream să-mi închei cariera aşa. Simţeam că pot mai mult. Era depresiv pentru că tot aşteptam şi nu puteam să iau o decizie. Îmi doream să ating nivelul de sus al tenisului meu şi apoi să văd cum îmi închei cariera.

Acum mă gândesc că ar fi frumos să ating Top 10, mulţi oameni spun că am jocul pentru a atinge un astfel de obiectiv. Eu vreau doar să mă bucur şi să urc în continuare, să mă bucur până când va veni momentul să mă retrag.

Realizez că am jucat cele mai multe partide din tot circuitul, că am evoluat 21 din 24 de săptămâni, poate WTA ar trebui să se gândească să-mi facă un trofeu pentru acest lucru.

E incredibil că am reuşit să rămân fit şi să joc atât. Mă simt bine şi sunt sănătoasă. Poate a fost un miracol care a ajuns la mine, în sufletul meu şi mi-a permis să-mi urmez pasiunea.

Vreau să le mulţumesc tuturor celor care cred în mine şi în jocul meu, ştiu că am suişuri şi coborâşuri pe teren, că devin emoţională, că ţip, că spun lucruri urâte, dar trăiesc intens fiecare moment şi trăiesc pentru tenis. Sper să rămână alături de mine şi la bine, şi la rău, să fie fericiţi pentru mine şi mândri de ce am realizat şi că pot fi un model pentru cei tineri“. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite